Как да поръчам

<< назад

» Как да поръчам


След като сте стигнали до желаният от Вас продукт, изберете размер и количество, и след това натиснете бутона "ПОРЪЧАИ". Сайта ще ви прехвърли на страница, от която можете да продължите да пазарувате или можете да отидете директно към кошницата. Ако желаете да отидете към кошницата натиснете бутона "кошница" и от там просто следвайте инструкциите на екрана. Предстоят ви попълване на личните данни нужни ни, за да извършим доставката.


» Трябва ли да се регистрирам, за да поръчам?


Не, регистрацията не е задължителна.


» Как мога да платя?


- Чрез наложен платеж - плащане при доставката. Това е заплащане на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й. Всички разходи по доставката са отбелязани и включени в сумата, която заплащате на куриера, след като премерите и харесате маратонките.Ако неви харесат може да ги върнете.


» Каква валута мога да използвам?


При заплащане чрез наложен платеж единствената валута, която можете да използвате е Български лев - BGN.


» Мога ли да проследя направената от мен поръчка?


Всички доставки на територията на България се изпълняват от куриерски фирми. Ние можем да ви предоставим номера на товарителницата за всяка пратка, но само куриерската фирма може да ви даде информация къде се намира пратката ви в момента.Мога ли да променя направената поръчка?

Ако поръчката ви е потвърдена и изпратена няма как да я промените. Мога ли да отменя направената поръчка?

- Да, можете, но трябва да го направите преди поръчката ви е да изпратена. Ние обикновенно изпращаме пратките всеки ден след 16:00ч.Ако желаете да отмените направена от вас поръчка, моля обадете ни се на телефон 0876 69 65 36 преди този час.


» Доставка


Доставката се осъществява директно в дома, офиса Ви или на желаният от Вас адрес в рамките на 48 часа.Работното време на куриерите е от 9.00 ч. до 17.30 ч.Поръчки направени след 16.00 ч. в делничен ден се обработват на следващия работен ден.


» Рекламации


Ако поради някаква причина Вие не сте напълно удовлетворени, можете да замените, да върнете и да получите обратно парите си, когато стоката е върната в търговски вид и без никакви дефекти по нея (трябва да е запазена оригиналната опаковка и етикетите да са на местата си). За да се възползвате от рекламацията моля обадете се на телефон  0876 69 65 36 или ни изпратете e-mail на office@sportshoes.bg и ние ще Ви изпратим инструкции как да процедирате. Разходите за доставка (отиване и връщане на куриера) са за сметка на клиента и се приспадат от сумата на поръчката. Моля помнете, че имате 7 (седем) дневен срок да върнете стоката обратно.


Най-продавани

виж всички